"Υπάρχει κάποια φλόγα στην Κρήτη, ας την πούμε ψυχή, κάτι πιο δυνατό απ'τη ζωή και το θάνατο. " Νίκος Καζαντζάκης
Ανακαλύψτε τα Χανιά!

Βρισκόμαστε ακριβώς δίπλα στη δημοφιλή, απάνεμη, αμμώδη παραλία του Καλαμακίου (ιδανική για μικρά παιδιά), που συνορεύει με την επίσης γνωστή παραλία παραλία των Αγίων Αποστόλων, και οριοθετεί το δυτικό άκρο ενός μεγάλου κόλπου διαδοχικών παραλιών, μόλις 5 χιλ. δυτικά του κέντρου της πόλης των Χανίων.

Η πρόσβαση στην παραλία, απαιτεί 5 μόλις λεπτά με τα πόδια (100 μέτρα) από την είσοδο του ξενοδοχείου, ενώ μπροστά ακριβώς από το ξενοδοχείο απλώνεται μια ιδιωτική παραλία με βραχώδη διαμόρφωση.

Τακτική συγκοινωνία, κάθε 15-20' σας επιτρέπει μέχρι αργά το βράδυ την μετάβασή σας στο ιστορικό κι εμπορικό κέντρο της πόλης.
To σημείο που βρίσκεται το ξενοδοχείο μας, είναι κομβικό: μόλις 5 χλμ. δυτικά από το γοητευτικό Βενετσιάνικο Λιμάνι και το κέντρο των Χανίων, στους πρόποδες του ιστορικού χωριού Γαλατάς, κι ανάμεσα σε 2 ακόμη χωριά (Δαράτσος, Σταλός), τα οποία προσδίδουν τοπικό παραδοσιακό χρώμα.

Για τους λάτρεις της πεζοπορίας, το ξενοδοχείο μας μπορεί να γίνει το σημείο αφετηρίας για ατέλειωτες μαγικές διαδρομές, παραθαλάσσιες αλλά και προς την ενδοχώρα όπου οι ελαιώνες εναλλάσσονται σε χρώμα και άρωμα με τα εσπεριδοειδή.

Από εδώ θα εξερευνήσετε ό,τι επιθυμείτε: εντυπωσιακές εξωτικές παραλίες (Μπάλος-Φαλάσσαρνα-Ελαφονήσι), παραδοσιακά ορεινά χωριουδάκια, μοναστήρια και ιστορικά μνημεία, σε χρόνο από δεκαπέντε λεπτά έως μιάμισι ώρα.